Bruksområder for avfuktere:

Bli kvitt fukt, mugg og lukt! Passer til: Hus, leilighet, hytte, båt, bil, campingvogn osv.Avfukteren er i tillegg utmerket for å tørke klær!

Hytten

Ved å velge muggfunksjonen, kan man ha luftavfukteren på hytta for å motvirke muggangrep.
Den vil da avfukte 2 – 4 timer pr døgn for å beskytte hytta mot råte og mugg. Ved å koble til drenering mot sluk kan avfukteren jobbe hele året igjennom.
All strømforbruk vil bli gjengitt i rommet som varme. Enklere blir det ikke.

Kjelleren

Med avfukter kan du nå få utnyttet alle rom i din kjeller.
Lukt, fukt og mugg blir tatt hånd om på en enkel og effektiv måte. Det slanke og pene designet gjør avfukteren enkel å plassere.

Badet

Dusj, badekar og vask er med å skape fukt på ditt baderom.
Avfuktere tar unna all fukt og råte som skjuler seg på baderommet. Hvis du henger opp klær, tørker sko eller lignende så vil selvfølgelig disse nyte godt av avfukterens tørkefunksjon.

Tørking av klær

Avfukterene har tørkefunksjon for klær.
Maskinen skåner dine klær, samtidig som den bruker kun en brøkdel av energien en tørketrommel gjør.
Nå kan du tørke ull, silke og andre sarte stoffer raskt og effektivt uten bekymring. 2 kg klær med en liter vann er tørre på 80 minutter.

Dinside.no

“Etter å ha levd med luftavfukter noen uker, er vi sjokkert!”

De skriver: Vi er sjokkert! Etter å ha benyttet luftavfukteren over noe tid er vi sjokkert over hvor høy luftfuktighet det faktisk er i rommet, og hvor mye fuktighet – altså vann – som luftavfukteren samler opp etter noen døgn.


Konklusjonen til DinSide lyder:

“At luftavfukteren virker er det ingen tvil om. Vi tømmer ut liter på liter med vann som er trukket ut av luften. Det er heller ingen tvil om at klær tørkes raskere, og de føles friskere. Den er også enkel i bruk, og håndtaket gjør at du lett kan flytte den rundt i huset etter behov.

Absolutt et anbefalt produkt!"

Kontakt oss:
Dacom Aircon AS
 
Orgnr: 996369153MVA​

 

Kjørbekkdalen 12
3735 Skien

 

Telefon: 95208173
Mail: post@dacomaircon.no

Lik oss på Facebook
  • Facebook Clean